REKLAMA
   
:brightness(2):contrast(2):rgb(2,-2,0):sharpen(0.2,0.2,true)/pl/recipe/_SKbVMGr6JEjTo84eC3v/52ed7537f5ef99d8de6632ff9f87e9.jpeg)
Borůvková buchta
Nejdříve si smícháme mouku, krupici, vanilkový cukr a vejce. Posléze přidáme jogurt a vše zamícháme. Nakonec přisypeme borůvky. Vlijeme do mísy, která je vystlaná pečícím papírem a pečeme cca 25-30 minut na 180 stupňů.
      REKLAMA
   
Składniki
porcje  
4
 - 1⁄2 cukier waniliowy
- 100 g mąka razowa
- 1⁄2 Łyżka Proszek do pieczenia
- 120 g jogurt biały
- 150 g Jagoda
- 75 g Cukier trzcinowy
Najnowsze ulotki
      REKLAMA
   
Procedura
 40 min.
1. Krok 
  Najpierw mieszamy mąkę, kaszę manę, cukier waniliowy i jajka.
2. Krok 
  Następnie dodajemy jogurt i wszystko mieszamy. Na końcu wsypujemy jagody.
3. Krok 
  Przekładamy do formy wyłożonej papierem do pieczenia i pieczemy około 25-30 minut w temperaturze 180 stopni.














































:brightness(2):contrast(2):rgb(2,-2,0):sharpen(0.2,0.2,true)/pl/recipe/AxoEwz_z7bM6O97-8S7p/f95654fa529dc530309a66525fa73d.png)

:brightness(2):contrast(2):rgb(2,-2,0):sharpen(0.2,0.2,true)/pl/recipe/25lIA6S2gb62kbTZdJSe/08e136c9d11176b42b3ebaf3250999.jpeg)
:brightness(2):contrast(2):rgb(2,-2,0):sharpen(0.2,0.2,true)/pl/recipe/J2i3ukSmwPP_JHpgp7hR/a8afa5ba6e163303e383fa2182300d.png)

:brightness(2):contrast(2):rgb(2,-2,0):sharpen(0.2,0.2,true)/pl/recipe/ljTTZ0jZuvZNSMKC0nLz/afc776aae2166b4435ae8de78de6e4.png)
:brightness(2):contrast(2):rgb(2,-2,0):sharpen(0.2,0.2,true)/pl/recipe/03-Ig09j55HEJqSZWS25/9f48f5ac56442631b3aa2b29203a8d.jpeg)

:brightness(2):contrast(2):rgb(2,-2,0):sharpen(0.2,0.2,true)/pl/recipe/VdAMAg8VOkuvccMglqwx/90042a824d9dac6428381a485680a7.jpeg)

:brightness(2):contrast(2):rgb(2,-2,0):sharpen(0.2,0.2,true)/pl/recipe/ntA30Wb3NIfnsoX0VRAZ/d955b7808b42e8812a134b7a03385e.jpeg)
:brightness(2):contrast(2):rgb(2,-2,0):sharpen(0.2,0.2,true)/pl/recipe/83YaeqrXf1_24Tp24Vkk/b33de9d3fd0376c740296ee3b35ccd.jpeg)












