Kolacja

Kolacja - szybkie i proste przepisy

1962 przepisy

Szukasz propozycji z kategorii Kolacja? Trafiłeś w dobre miejsce! Sprawdź jeden z naszych 1962 przepisów. Jesteś w pośpiechu czy lubisz się zrelaksować w kuchni? Czas przygotowania tych przepisów to - 600 minut. Podany czas jest uśredniony. Sprawdź nasze ulubione przepisy - Rolady schabowe, Kartacze, Pasta z makreli, Zupa tajska - stworzone dla pasjonatów pysznego jedzenia. Smacznego!

Marynata do grillowanego mięsa z kurczaka

Smaczna i prosta marynata, która nada prawdziwy smak Twojemu grillowanemu mięsu z kurczaka.

Łosoś z cukinią

Fantastyczny zdrowy przepis na łososia z cukinią.

Kurczak grillowany na udach

Nie wiesz, co wymyślić na obiad lub kolację? Wypróbuj te niesamowicie soczyste i smaczne uda z kurczaka na grilla. Są idealne na letnie grille lub jako szybki i niewymagający obiad. Przygotowanie jest proste, a wynik tego warte.

Kulajda z cukinii

Świeża letnia zupa, kiedy wszędzie jest pełno cukinii :-)

Barszcz z selerem naciowym

Nieco zmieniona wersja tradycyjnej zupy zwaną Barszczem. Kapustę zastąpiłam selerem naciowym i muszę powiedzieć, że smakowało to wspaniale.

Napełnione kabaczki

Lekka letnia przysmak

Delikatne klopsiki

Smaczny i szyki pomysł na obiad . Pasuje na obiad w każdy dzień i każdy je lubi . https://gabciakowegotowanie24.blogspot.com/2024/06/delikatne-klopsiki.html

Eggplant Spread

This vegetarian eggplant mix can be used in many ways.

Telecí karbanátky

Užasný recept předavaný po generace

Domowe kotlety mielone

Proste i naprawdę soczyste kotlety mielone według starej rodzinnej receptury

Koszyki z tortilli

Podpowiedź na śniadanie lub kolację

Cukeciak

Sałatka makaronowa

Potrzebujesz tylko 3 składniki, aby przygotować doskonałą sałatkę

Zelné závitky plněné tofu a zeleninou

Nejdříve si připravíme náplň, na pánvi si osmahneme cibulku, mrkev, až změně přidáme rozdrcené tofu a pár minut restujeme. Přidáme rýži, zamícháme a směs je hotová. Lístky pekingského zelí si vložíme do vroucí vody, aby nám změkly. A začneme balit. Vezmeme si jeden lístek a vložíme do něho trochu směsi a zabalíme, tak aby směs nevypadla. Všechny závitky pak vložíme na pánev a osmahneme na pár minut. Nakonec polijeme omáčkou.
REKLAMA