REKLAMA
   
Źródło: FB: Dieta ketogeniczna - pytania i przepisy
Fuczki Bieszczadzkie
      REKLAMA
   
Składniki
porcje  
6
 - 300 g odciśniętej kapusty kiszonej
 - 200 g mąki
 - 150 g Mleka
 - 1 ks jajko
 - sól i pieprz
 
Najnowsze ulotki
      REKLAMA
   
Procedura
 60 min.
1. Krok 
  Ugotuj boczek w dużym garnku do momentu, aż będzie miękki. Pokroić go w drobną kostkę.
2. Krok 
  Pokroić cebule, marchewki i ziemniaki w drobną kostkę.
3. Krok 
  Na patelni poddusić cebulę na boczku, dodając trochę tłuszczu. Następnie dodać pokrojoną marchewkę i ziemniaki.
4. Krok 
  Dusić wszystko razem na małym ogniu przez około 30 minut, co jakiś czas mieszając.
5. Krok 
  Przed podaniem doprawić solą i pieprzem do smaku.