REKLAMA

Krem truskawkowy z mascarpone i bitej śmietany

Delikatnie ubita śmietana z truskawkami.

REKLAMA

Składniki

porcje
2
  • 1 mascarpone Dodano do
  • 1 bita śmietana Dodano do
  • 1 cukier waniliowy Dodano do
  • 250 g Mrożone truskawki pop-up Dodano do
REKLAMA

Procedura

15 min.
1. Krok

Wymieszać mascarpone, bitą śmietanę i 1/2 cukru waniliowego.

2. Krok

Truskawki rozmrozić (oczywiście mogą być świeże) i gotować przez chwilę z 1/2 cukru waniliowego. Odstawić do ostygnięcia. Ułożyć truskawki i śmietankę w szklance. Polać szybką mżawką smakową.

Najnowsze przepisy

Najnowsze przepisy

Reels

Nowy

Górne kategorie

Obiad

2170 przepisy

Zupy i buliony

348 przepisy

Ciasta i desery

1371 przepisy

Dania mięsne

1127 przepisy

Śniadanie

478 przepisy

Kolacja

2034 przepisy

Deser

1524 przepisy

Ciastka

353 przepisy

Ciasta

380 przepisy

Makaron

241 przepisy