REKLAMA

Źródło: FB: Proste przepisy na najlepsze potrawy

Surówka z kapusty włoskiej

Kolorowa i zdrowa surówka, która doda smaku każdemu posiłkowi. Kapusta włoska, kukurydza i groszek tworzą eksplozję smaków, a kremowy dressing dodaje jej kuszącego charakteru.

REKLAMA

Składniki

porcje
4

Surówka

  • 1 szkło posiekanej kapusty włoskiej Dodano do
  • 1 szkło kukurydzy Dodano do
  • 1 szkło groszku Dodano do

Dressing

  • 1 szkło jogurtu naturalnego Dodano do
  • 1 łyżeczka musztardy dijon Dodano do
REKLAMA

Procedura

20 min.
1. Krok

Przygotuj składniki na surówkę. Kapustę włoską posiekaj, kukurydzę i groszek odcedź z zalewy.

2. Krok

Przygotuj dressing. W miseczce połącz jogurt naturalny z musztardą Dijon.

3. Krok

Połącz wszystkie składniki w dużej misce, dodaj dressing i delikatnie wymieszaj.

4. Krok

Surówkę podawaj od razu lub wstaw na godzinę do lodówki, aby smaki się przegryzły.

Najnowsze przepisy

Najnowsze przepisy

Reels

Nowy

Górne kategorie

Obiad

2166 przepisy

Zupy i buliony

347 przepisy

Ciasta i desery

1371 przepisy

Dania mięsne

1125 przepisy

Śniadanie

477 przepisy

Kolacja

2030 przepisy

Deser

1524 przepisy

Ciastka

352 przepisy

Ciasta

379 przepisy

Makaron

240 przepisy