REKLAMA
   
:brightness(2):contrast(2):rgb(2,-2,0):sharpen(0.2,0.2,true)/pl/recipe/UUtyH2cwE7RxpiHTsbAx/1e234ef358df6ae3af2402c9676497.png)
Syrop cukrowy
Prosty w przygotowaniu syrop cukrowy, który może być używany do różnego rodzaju deserów, napojów czy wypieków. Jego lekko słodki smak i gładka konsystencja sprawiają, że jest istotnym składnikiem wielu przepisów.
      REKLAMA
   
Składniki
porcje  
10
 - 1 szkło cukru
- 1 szkło wody
Najnowsze ulotki
      REKLAMA
   
Procedura
 15 min.
1. Krok 
  Zmieszaj cukier z wodą w średnim garnku.
2. Krok 
  Gotuj na średnim ogniu, mieszając, aż cukier się rozpuści.
3. Krok 
  Gotuj bez mieszania przez około 10 minut, aż syrop się zgęstnieje.
4. Krok 
  Pozostaw do ostygnięcia przed użyciem.














































:brightness(2):contrast(2):rgb(2,-2,0):sharpen(0.2,0.2,true)/pl/recipe/qxt1fd6-Mifn0B7Y3awo/980993b0861558c81cce413ff95e9f.jpeg)

:brightness(2):contrast(2):rgb(2,-2,0):sharpen(0.2,0.2,true)/pl/recipe/DMxXZg8opivwr6CHirPB/1290717980422a95c412c66143e59e.png)

:brightness(2):contrast(2):rgb(2,-2,0):sharpen(0.2,0.2,true)/pl/recipe/aX_pmhbO3OjKApaOmwfB/061c00de9a1539d666fe51820da0bd.jpeg)

:brightness(2):contrast(2):rgb(2,-2,0):sharpen(0.2,0.2,true)/pl/recipe/kNKlZk1fIplLSsJ_sfqZ/dde1de4e00cffba0e525e4b0e2ba95.png)
:brightness(2):contrast(2):rgb(2,-2,0):sharpen(0.2,0.2,true)/pl/recipe/_tWc1oc87tQdI6b63dlQ/9fca126728140de43d2b3a439eb844.jpg)
:brightness(2):contrast(2):rgb(2,-2,0):sharpen(0.2,0.2,true)/pl/recipe/YJCIwzIGiFEbrgMKem_1/ba91b1b434d1903654d167812c2ab0.png)
:brightness(2):contrast(2):rgb(2,-2,0):sharpen(0.2,0.2,true)/pl/recipe/5SW3lbq67EQvenTrNubB/c60458bc67b4c9e548ecc533b58d6f.jpeg)
:brightness(2):contrast(2):rgb(2,-2,0):sharpen(0.2,0.2,true)/pl/recipe/1IZOvv9AlyUMC9RBJvzn/90b6ee8e3fec9b371385605c82a92a.png)












