REKLAMA
   
:brightness(2):contrast(2):rgb(2,-2,0):sharpen(0.2,0.2,true)/pl/recipe/-0HSfbrRJX5mXTIBHpUh/7add1f1ec9465b39e1753e2e09ece6.jpeg)
Zupa z mięsa wędzonego
Bardzo dobra zupa, w której gotuje się wędzone mięso z warzywami korzeniowymi.
      REKLAMA
   
Składniki
porcje  
6
 - 1 kg wędlina
- 1 Sztuka The Onion
- 2 Sztuka ząbek czosnku
- 2 Sztuka marchewki
- 2 Sztuka Pietruszka
- 1 kostka rosół
- 1 Garść umyta i drobno posiekana pietruszka
- sól i pieprz
Najnowsze ulotki
      REKLAMA
   
Procedura
 80 min.
1. Krok 
  Wędzonkę przełożyć do garnka, aby się ugotowała.
2. Krok 
  Gdy zacznie się gotować dodajemy cebulę ze skórą i czosnek.
3. Krok 
  Gdy mięso będzie miękkie i ugotowane, odstawiamy je na bok, a do bulionu dodajemy pokrojoną marchewkę i pietruszkę.
4. Krok 
  Bulion doprawić kostką bulionową, dodać sól i pieprz do smaku.
5. Krok 
  Zupę podawaj z posiekaną natką pietruszki.














































:brightness(2):contrast(2):rgb(2,-2,0):sharpen(0.2,0.2,true)/pl/recipe/OhyqQdQ-siw8LZ9A8qNs/3c6731252ef7e73b301b8b099e11c7.jpeg)

:brightness(2):contrast(2):rgb(2,-2,0):sharpen(0.2,0.2,true)/pl/recipe/_w5eZIqL-AqywUt7f_Fv/d6e12fdda6d51329d4283faa7aa2d2.jpeg)
:brightness(2):contrast(2):rgb(2,-2,0):sharpen(0.2,0.2,true)/pl/recipe/5SW3lbq67EQvenTrNubB/c60458bc67b4c9e548ecc533b58d6f.jpeg)

:brightness(2):contrast(2):rgb(2,-2,0):sharpen(0.2,0.2,true)/pl/recipe/enwKTCVGZlLEYXUvIWQB/f30a428147c9e59f3a5cf14b321af8.jpeg)
:brightness(2):contrast(2):rgb(2,-2,0):sharpen(0.2,0.2,true)/pl/recipe/MW5hBDZysG7W_SV6HerE/37b625fb22b326bf593908336ee987.jpeg)
:brightness(2):contrast(2):rgb(2,-2,0):sharpen(0.2,0.2,true)/pl/recipe/SXVBbCYimZh7lyu_RhcB/de4dc325738e7917bb5a814c47bcfe.jpeg)
:brightness(2):contrast(2):rgb(2,-2,0):sharpen(0.2,0.2,true)/pl/recipe/4rDwupgSShFktdkmDWIh/8d874eba94c3170bbc1432fdea9970.jpeg)
:brightness(2):contrast(2):rgb(2,-2,0):sharpen(0.2,0.2,true)/pl/recipe/FUQ7-v19P5gj5JzwDIMq/98fd03d02addc4e6070ad752d1005d.jpeg)












