REKLAMA
   
Źródło: Youtube
Pasta jajeczna ze szczypiorkiem
Szybki i łatwy przepis na pyszną pastę jajeczną, doskonałą do kanapek lub jako dodatek do śniadania. Zarówno dorośli, jak i dzieci pokochają jej delikatny i świeży smak. Dodatek szczypiorku nadaje jej lekko pikantny posmak i czyni ją bardziej aromatyczną.
      REKLAMA
   
Składniki
porcje  
3
 - 4 jajka na twardo
 - 1 Objętość szczypiorku
 - 4 ks Rzodkiewki
 - 1 Łyżka majonezu
 - sól
 - pieprz
 
Najnowsze ulotki
      REKLAMA
   
Procedura
 15 min.
1. Krok 
  Jajka ugotować i roztrzepać.
2. Krok 
  Wymieszać ze szczypiorkiem i posiekaną rzodkiewką.
3. Krok 
  Doprawić solą i pieprzem.
4. Krok 
  Na koniec dodać majonez.