REKLAMA
   
:brightness(2):contrast(2):rgb(2,-2,0):sharpen(0.2,0.2,true)/pl/recipe/Q8nvCOdN13l6sLkhE0UN/aea052cb6868350e202d83ba1747cd.png)
Pasta z dyni Hokkaido
Przepis na pyszną pastę z dyni hokkaido z kwaśną śmietaną.
      REKLAMA
   
Składniki
porcje  
6
 - 1⁄2 kawałek Hokkaido
- 1 łyżki Oliwa z oliwek
- 1 Pakiet Kwaśna śmietana
- Sól i czarny pieprz
Najnowsze ulotki
      REKLAMA
   
Procedura
 30 min.
1. Krok 
  Umyj hokkaido, przekrój na pół i usuń nasiona. Pokroić na mniejsze kawałki i umieścić w rondlu. Dodaj ząbki czosnku i zalej wodą tak, aby były ledwo przykryte.
2. Krok 
  Gotować hokkaido przez około 15 minut do miękkości.
3. Krok 
  Następnie wyjmij czosnek z garnka i umieść go w blenderze. Dodaj oliwę z oliwek, śmietanę, sól i czarny pieprz. Zmiksuj wszystko na gładką pastę.














































:brightness(2):contrast(2):rgb(2,-2,0):sharpen(0.2,0.2,true)/pl/recipe/DMxXZg8opivwr6CHirPB/1290717980422a95c412c66143e59e.png)

:brightness(2):contrast(2):rgb(2,-2,0):sharpen(0.2,0.2,true)/pl/recipe/25lIA6S2gb62kbTZdJSe/08e136c9d11176b42b3ebaf3250999.jpeg)

:brightness(2):contrast(2):rgb(2,-2,0):sharpen(0.2,0.2,true)/pl/recipe/2qFG0QaGCVWflz_tnTfS/48e315aec8345583293d40fcaa41f7.jpeg)
:brightness(2):contrast(2):rgb(2,-2,0):sharpen(0.2,0.2,true)/pl/recipe/OhyqQdQ-siw8LZ9A8qNs/3c6731252ef7e73b301b8b099e11c7.jpeg)
:brightness(2):contrast(2):rgb(2,-2,0):sharpen(0.2,0.2,true)/pl/recipe/WYHgqPlfkP3z6xx2cPNX/5945fd9faf2ded37ff8de5b11fd0c5.jpg)

:brightness(2):contrast(2):rgb(2,-2,0):sharpen(0.2,0.2,true)/pl/recipe/ljTTZ0jZuvZNSMKC0nLz/afc776aae2166b4435ae8de78de6e4.png)
:brightness(2):contrast(2):rgb(2,-2,0):sharpen(0.2,0.2,true)/pl/recipe/7Opqf1ebn89VMBbQH-od/9c3dbf7d0fa20c8dbe754e42285eac.jpeg)
:brightness(2):contrast(2):rgb(2,-2,0):sharpen(0.2,0.2,true)/pl/recipe/M9n4qOUfX7vL5_0whX75/89367d90f1697d543624ff8acd4cb4.png)












