REKLAMA

Pasta z makreli z twarogiem

REKLAMA

Składniki

porcje
2
  • 120 g tuńczyk w swoim własnym soku Dodano do
  • 75 g Delikatny półtłusty twaróg Dodano do
  • 1 łyżeczka Musztarda Dodano do
  • mała cebula Dodano do
  • 1 ząbek czosnku Dodano do
  • Kilka kropel cytryny Dodano do
  • pieprz czarny mielony Dodano do
  • Sól Dodano do
REKLAMA

Procedura

20 min.

Tuńczyka mieszamy z twarogiem i musztardą. Cebulę kroimy na małe kawałki, czosnek przeciskamy i mieszamy z tuńczykiem. Na koniec doprawiamy sokiem z cytryny, solą, bazylią i przyprawami. Teraz jem tylko chleb pełnoziarnisty z Slatinskiego, ponieważ ma doskonały smak i wysokie wartości odżywcze.

Najnowsze przepisy

Najnowsze przepisy

Reels

Nowy

Górne kategorie

Obiad

2163 przepisy

Zupy i buliony

347 przepisy

Ciasta i desery

1370 przepisy

Dania mięsne

1119 przepisy

Makaron

240 przepisy

Śniadanie

474 przepisy

Kolacja

2024 przepisy

Deser

1522 przepisy

Ciastka

350 przepisy

Ciasta

379 przepisy