REKLAMA

Pasta z makreli z twarogiem

REKLAMA

Składniki

porcje
2
  • 120 g tuńczyk w swoim własnym soku Dodano do
  • 75 g Delikatny półtłusty twaróg Dodano do
  • 1 łyżeczka Musztarda Dodano do
  • mała cebula Dodano do
  • 1 ząbek czosnku Dodano do
  • Kilka kropel cytryny Dodano do
  • pieprz czarny mielony Dodano do
  • Sól Dodano do
REKLAMA

Procedura

20 min.

Tuńczyka mieszamy z twarogiem i musztardą. Cebulę kroimy na małe kawałki, czosnek przeciskamy i mieszamy z tuńczykiem. Na koniec doprawiamy sokiem z cytryny, solą, bazylią i przyprawami. Teraz jem tylko chleb pełnoziarnisty z Slatinskiego, ponieważ ma doskonały smak i wysokie wartości odżywcze.

Najnowsze przepisy

Najnowsze przepisy

Reels

Nowy

Górne kategorie

Bez pieczenia

177 przepisy

Deser

1498 przepisy

Dania mięsne

1088 przepisy

Śniadanie

451 przepisy

Obiad

2108 przepisy

Kolacja

1962 przepisy

Zupy i buliony

337 przepisy

Ciastka

344 przepisy

Ciasta

376 przepisy

Ciasta i desery

1348 przepisy