REKLAMA
:brightness(2):contrast(2):rgb(2,-2,0):sharpen(0.2,0.2,true)/pl/recipe/4Ome-8yxD3AF58Tp4aKc/47fd5e4f1e2697db862a9e92f58432.jpeg)
Pasta z makreli z twarogiem
REKLAMA
Składniki
porcje
2
- 120 g tuńczyk w swoim własnym soku
- 75 g Delikatny półtłusty twaróg
- 1 łyżeczka Musztarda
- mała cebula
- 1 ząbek czosnku
- Kilka kropel cytryny
- pieprz czarny mielony
- Sól
Najnowsze ulotki
REKLAMA
Procedura
20 min.
Tuńczyka mieszamy z twarogiem i musztardą. Cebulę kroimy na małe kawałki, czosnek przeciskamy i mieszamy z tuńczykiem. Na koniec doprawiamy sokiem z cytryny, solą, bazylią i przyprawami. Teraz jem tylko chleb pełnoziarnisty z Slatinskiego, ponieważ ma doskonały smak i wysokie wartości odżywcze.