REKLAMA

Szparagi z serem i rybą

Zdrowo, szybko i smacznie

REKLAMA
Stylowe świętowanie Dnia Matki: 12 wskazówek na smaczny lunch, który pokocha Twoja mama

Przepis można znaleźć w tym artykule

Stylowe świętowanie Dnia Matki: 12 wskazówek na smaczny lunch, który pokocha Twoja mama

Składniki

porcje
2
  • 400 g Szparagi Dodano do
  • 180 g tofu wędzone Dodano do
  • 100 g pomidor Dodano do
  • 130 g tarty ser Dodano do
  • Mrożone filety Dodano do
  • Pieprz mielony Dodano do
  • sól Dodano do
  • Przyprawy do ryb Dodano do
REKLAMA

Procedura

45 min.
1. Krok

Zamrożone filety ułożyć na patelni, posypać solą i pieprzem do ryb.Wstawić do nagrzanego piekarnika na 180 ° C.Nie przykrywać.

2. Krok

I zrobić szparagi, odciąć końce i końcówki też, te odstawić, resztę delikatnie obrać.

3. Krok

Wierzchołki włożyć do gorącej osolonej wody gotować 2 minuty, a resztę 3 minuty.Wyjąć z wody i przełożyć na patelnię z rybą.

4. Krok

Na szparagi nałóż starty ser tofu wymieszany z pomidorami.

5. Krok

Wstawiamy przykryte do piekarnika na około 20minut.

6. Krok

Odkrywamy i posypujemy startym serem eidam, serem mozzarella lub tym co lubimy.

7. Krok

Wstawić do piekarnika na kilka minut.

8. Krok

Dla ozdoby zrób z przepiórczego jajka ox eye.

Najnowsze przepisy

Najnowsze przepisy

Reels

Nowy

Górne kategorie

Zupy i buliony

345 przepisy

Bez pieczenia

185 przepisy

Łosoś

63 przepisy

Ciasta

379 przepisy

Fermentacja

75 przepisy

Śniadanie

470 przepisy

Obiad

2157 przepisy

Kolacja

2016 przepisy

Deser

1521 przepisy

Ciastka

349 przepisy

Ciasta i desery

1370 przepisy