REKLAMA

Szparagi z serem i rybą

Zdrowo, szybko i smacznie

REKLAMA
Stylowe świętowanie Dnia Matki: 12 wskazówek na smaczny lunch, który pokocha Twoja mama

Przepis można znaleźć w tym artykule

Stylowe świętowanie Dnia Matki: 12 wskazówek na smaczny lunch, który pokocha Twoja mama

Składniki

porcje
2
  • 400 g Szparagi Dodano do
  • 180 g tofu wędzone Dodano do
  • 100 g pomidor Dodano do
  • 130 g tarty ser Dodano do
  • Mrożone filety Dodano do
  • Pieprz mielony Dodano do
  • sól Dodano do
  • Przyprawy do ryb Dodano do
REKLAMA

Procedura

45 min.
1. Krok

Zamrożone filety ułożyć na patelni, posypać solą i pieprzem do ryb.Wstawić do nagrzanego piekarnika na 180 ° C.Nie przykrywać.

2. Krok

I zrobić szparagi, odciąć końce i końcówki też, te odstawić, resztę delikatnie obrać.

3. Krok

Wierzchołki włożyć do gorącej osolonej wody gotować 2 minuty, a resztę 3 minuty.Wyjąć z wody i przełożyć na patelnię z rybą.

4. Krok

Na szparagi nałóż starty ser tofu wymieszany z pomidorami.

5. Krok

Wstawiamy przykryte do piekarnika na około 20minut.

6. Krok

Odkrywamy i posypujemy startym serem eidam, serem mozzarella lub tym co lubimy.

7. Krok

Wstawić do piekarnika na kilka minut.

8. Krok

Dla ozdoby zrób z przepiórczego jajka ox eye.

Reels

Nowy

Górne kategorie

Obiad

1981 przepisy

Zupy i buliony

325 przepisy

Ciastka

334 przepisy

Śniadanie

410 przepisy

Kolacja

1845 przepisy

Deser

1396 przepisy

Ciasta

359 przepisy

Ciasta i desery

1257 przepisy

Dania mięsne

1028 przepisy