REKLAMA
Dorsz ze szparagami

Dorsz ze szparagami

Prosty przepis, rodzaj ryby można wybrać według własnych upodobań

REKLAMA

Składniki

porcje
3
  • 3 Filety z mintaja Dodano do
  • 1 Objętość Zielony szparag Dodano do
  • 3 Kawałki ziemniaki Dodano do
  • 3 plastry Tekst Dodano do
  • szczypta soli Dodano do
  • Przyprawa do ryb Dodano do
  • oliwa z oliwek Dodano do
REKLAMA

Procedura

35 min.
1. Krok

Złożymy jeden arkusz papieru do pieczenia w kształcie harmonijki i zawiążemy na końcach.

2. Krok

Smarujemy olejem, na to kładziemy szparagi, na to plasterki ziemniaków, a na górę plik ryby.

3. Krok

Całość przyprawiamy i na wierzchu ryby kładziemy kawałek masła.

4. Krok

Wkładamy do nagrzanego piekarnika i pieczemy na 180/35 minut lub według potrzeb, dopóki wszystko nie jest miękkie.

5. Krok

Smacznego!😉

Reels

Nowy

Górne kategorie

Ciastka

330 przepisy

Dania mięsne

1021 przepisy

Śniadanie

405 przepisy

Ciasta

358 przepisy

Obiad

1963 przepisy

Kolacja

1832 przepisy

Deser

1382 przepisy

Zupy i buliony

320 przepisy

Ciasta i desery

1246 przepisy