REKLAMA

Pieczony filet rybny

Ciekawy sposób na przygotowanie filetów rybnych.

REKLAMA
35 szybkich posiłków, które nie nadwyrężą Twojego portfela

Przepis można znaleźć w tym artykule

35 szybkich posiłków, które nie nadwyrężą Twojego portfela

Składniki

porcje
4
  • 900 g filety rybne Dodano do
  • 200 g ser eydam Dodano do
  • 1 jajko Dodano do
  • 6 goździki czosnek Dodano do
  • 1 Łyżka Musztarda Dodano do
  • sól Dodano do
  • pieprz czarny mielony Dodano do
  • 200 ml kwaśna śmietana Dodano do
REKLAMA

Procedura

30 min.
1. Krok

Filety rybne ułożyć w natłuszczonym naczyniu do pieczenia, doprawić solą i pieprzem oraz natrzeć rozgniecionym czosnkiem. Przykryć folią i piec w piekarniku w temperaturze 180°C przez około 8 minut.

2. Krok

Do śmietany dodać starty ser, jajko, musztardę. Posmaruj filety tą mieszanką i piecz przez dziesięć minut. Podawać z tłuczonymi ziemniakami.

Najnowsze przepisy

Najnowsze przepisy

Reels

Nowy

Górne kategorie

Bez pieczenia

177 przepisy

Deser

1498 przepisy

Dania mięsne

1088 przepisy

Śniadanie

451 przepisy

Obiad

2108 przepisy

Kolacja

1962 przepisy

Zupy i buliony

337 przepisy

Ciastka

344 przepisy

Ciasta

376 przepisy

Ciasta i desery

1348 przepisy