REKLAMA
:brightness(2):contrast(2):rgb(2,-2,0):sharpen(0.2,0.2,true)/pl/recipe/DLS0oXRXtmzUROdzpWEb/4888801068c9bd8fff46d3c2f4dc5a.jpeg)
Źródło: Atide from Getty Images
Pasta z resztek pieczonego mięsa
Smaczna pasta z resztek pieczonego mięsa. Idealna na śniadanie lub jako szybka przekąska w ciągu dnia.
REKLAMA
Składniki
porcje
4
- 300 g Pieczone mięso
- 1 kawałek The Onion
- 2 Łyżki Majonez
- 1 Łyżka Musztarda
- 1 kawałek czosnek
- 1 Łyżka Solamylu
- 1 Łyżka Pieprz mielony
Najnowsze ulotki
REKLAMA
Procedura
15 min.
1. Krok
Pokrój mięso na małe kawałki.
2. Krok
Obierz cebulę i czosnek, a następnie posiekaj je drobno.
3. Krok
Dokładnie wymieszaj wszystkie składniki i zgnieć widelcem, aż uzyskasz konsystencję do smarowania.
4. Krok
Dodaj solamyl, aby pasta się zgęstniała.
5. Krok
Spróbuj i ewentualnie dopraw solą i pieprzem.
6. Krok
Podawaj na świeżym chlebie lub toście.