REKLAMA
Rolady schabowe
Pyszny przepis na obiad - codzienny i na wyjątkowe okazje.
REKLAMA
Składniki
porcje
6
- 6 plastrów schabu
- 6 plastrów boczku
- 6 plastrów żółtego sera
- 6 plastrów suszonych pomidorów
- 6 listków bazylii
- sól i pieprz do smaku
- 6 wykałaczek
Najnowsze ulotki
REKLAMA
Procedura
40 min.
1. Krok
Każdy plaster schabu posól i popieprz.
2. Krok
Na każdym plastrze schabu ułóż plaster boczku, plaster sera, kilka kawałków suszonych pomidorów i listek bazylii.
3. Krok
Zwiń każdy plaster schabu z zawartością jak roladkę i zabezpiecz wykałaczką, aby zachowała kształt.
4. Krok
Piecz w piekarniku nagrzanym do 200°C przez około 20-25 minut.