REKLAMA
   
:brightness(2):contrast(2):rgb(2,-2,0):sharpen(0.2,0.2,true)/pl/recipe/f-aMDAYUYrCfXddmndkL/8075462f22cdbdcb9defeec79e8f15.jpeg)
Źródło: Canva
Zupa pieczarkowa
Przepyszna, kremowa zupa dla wszystkich fanów grzybów!
      REKLAMA
   
Składniki
porcje  
4
 - 1 kg pieczarek
- 1 cebula
- 2 ząbki czosnku
- 1⁄2 kostki masło
- sól i pieprz dla smaku
Najnowsze ulotki
      REKLAMA
   
Procedura
 30 min.
1. Krok 
  Cebulę i czosnek posiekaj, a pieczarki pokrój na cienkie plasterki.
2. Krok 
  Na patelni roztop masło, podsmaż cebulę i czosnek na średnim ogniu do zeszklenia.
3. Krok 
  Dodaj pieczarki i smaż przez kilka minut, aż zmiękną.
4. Krok 
  Wlej bulion mięsny i doprowadź do wrzenia, po czym zmniejsz ogień i gotuj przez około 15 minut. Dodaj śmietankę i dopraw dla smaku solą i pieprzem. Podawaj z posiekaną natką pietruszki na wierzchu.














































:brightness(2):contrast(2):rgb(2,-2,0):sharpen(0.2,0.2,true)/pl/recipe/1IZOvv9AlyUMC9RBJvzn/90b6ee8e3fec9b371385605c82a92a.png)
:brightness(2):contrast(2):rgb(2,-2,0):sharpen(0.2,0.2,true)/pl/recipe/M9n4qOUfX7vL5_0whX75/89367d90f1697d543624ff8acd4cb4.png)

:brightness(2):contrast(2):rgb(2,-2,0):sharpen(0.2,0.2,true)/pl/recipe/aX_pmhbO3OjKApaOmwfB/061c00de9a1539d666fe51820da0bd.jpeg)

:brightness(2):contrast(2):rgb(2,-2,0):sharpen(0.2,0.2,true)/pl/recipe/83YaeqrXf1_24Tp24Vkk/b33de9d3fd0376c740296ee3b35ccd.jpeg)
:brightness(2):contrast(2):rgb(2,-2,0):sharpen(0.2,0.2,true)/pl/recipe/03-Ig09j55HEJqSZWS25/9f48f5ac56442631b3aa2b29203a8d.jpeg)
:brightness(2):contrast(2):rgb(2,-2,0):sharpen(0.2,0.2,true)/pl/recipe/kNKlZk1fIplLSsJ_sfqZ/dde1de4e00cffba0e525e4b0e2ba95.png)
:brightness(2):contrast(2):rgb(2,-2,0):sharpen(0.2,0.2,true)/pl/recipe/YJCIwzIGiFEbrgMKem_1/ba91b1b434d1903654d167812c2ab0.png)

:brightness(2):contrast(2):rgb(2,-2,0):sharpen(0.2,0.2,true)/pl/recipe/stOcb4N25-SOJpU-gp1C/80180d1fe0cdf8287cb9a1abc11a0e.jpeg)












