REKLAMA
   
:brightness(2):contrast(2):rgb(2,-2,0):sharpen(0.2,0.2,true)/pl/recipe/DUqliP39c3hBt6kCLzQO/97b7f5e22545c33af01b984adb1689.jpeg)
Kasza jęczmienna ze szpinakiem i wędzonym łososiem
Szybkie przygotowanie wspaniałego lunchu
      REKLAMA
   
Składniki
porcje  
1
 - 3 garści świeży szpinak
- 1 czosnek
- szczypta soli
- oliwa z oliwek
- 1 kubek gruba mąka
- 3 łosoś wędzony
- handful granat
- bazylia
- pieprz czarny mielony
- cytryna
- Orzechy nerkowca
Najnowsze ulotki
      REKLAMA
   
Procedura
 30 min.
Kaszę gotujemy osobno, zgodnie z instrukcją na opakowaniu. Podstawą przepisu jest pesto szpinakowe, które zrobiłam miksując szpinak, bazylię, czosnek, nerkowce, sól i pieprz. Mieszankę wmieszać do ugotowanej kaszy, doprawić do smaku, podawać z wędzonym łososiem o smaku granatu i cytryny. Smacznego














































:brightness(2):contrast(2):rgb(2,-2,0):sharpen(0.2,0.2,true)/pl/recipe/ljTTZ0jZuvZNSMKC0nLz/afc776aae2166b4435ae8de78de6e4.png)

:brightness(2):contrast(2):rgb(2,-2,0):sharpen(0.2,0.2,true)/pl/recipe/UORoiV6FLOofws2ZWRvt/33a62aa6413bae3b2b77c8595f4d6d.jpeg)

:brightness(2):contrast(2):rgb(2,-2,0):sharpen(0.2,0.2,true)/pl/recipe/k-7gNYLeYHCkqbATdHHh/fe998851030c19017cbdaf6fd82669.jpeg)

:brightness(2):contrast(2):rgb(2,-2,0):sharpen(0.2,0.2,true)/pl/recipe/J2i3ukSmwPP_JHpgp7hR/a8afa5ba6e163303e383fa2182300d.png)
:brightness(2):contrast(2):rgb(2,-2,0):sharpen(0.2,0.2,true)/pl/recipe/1IZOvv9AlyUMC9RBJvzn/90b6ee8e3fec9b371385605c82a92a.png)
:brightness(2):contrast(2):rgb(2,-2,0):sharpen(0.2,0.2,true)/pl/recipe/Xl7Ow6yeb54VfFYTChAl/09353558d9fe24db75d7362e89c7e3.jpeg)

:brightness(2):contrast(2):rgb(2,-2,0):sharpen(0.2,0.2,true)/pl/recipe/95HJ5KTdKdntv72oCWtN/4c36643a0f2e0d707634ece06ae669.jpeg)
:brightness(2):contrast(2):rgb(2,-2,0):sharpen(0.2,0.2,true)/pl/recipe/viG6WBBnR8hca_zzBpPz/b30d1b8fb709717067f1f3b2c7f27f.jpeg)












