REKLAMA
Pasta jajeczna

Pasta jajeczna

Smaczne, proste i szybkie smarowanie jajek. Potrzebujesz tylko sześciu składników.

REKLAMA

Składniki

porcje
6
  • 5 ks jajko Dodano do
  • 1 Łyżka masło Dodano do
  • 1 łyżeczka Musztarda Dodano do
  • 1 ks The Onion Dodano do
  • pieprz czarny mielony Dodano do
  • sól Dodano do
REKLAMA

Procedura

10 min.
1. Krok

Włóż jajka do wody. Gdy woda zacznie wrzeć, odczekaj 5 minut, aby jajka się ugotowały.

2. Krok

Następnie wylej wodę z jajek i przykryj jajka zimną wodą.

3. Krok

Gdy jajka będą ostudzone, obieramy je, siekamy i wkładamy do blendera.

4. Krok

Dodać masło, musztardę, posiekaną cebulę, pieprz i sól. Wszystko razem wymieszać do uzyskania gładkiej konsystencji.

5. Krok

SERWOWANIE: Podawaj pastę jajeczną w miseczce, podawaną ze świeżym pieczywem i warzywami.

Reels

Nowy

Górne kategorie

Dania mięsne

1015 przepisy

Ciastka

330 przepisy

Ciasta

358 przepisy

Śniadanie

405 przepisy

Obiad

1953 przepisy

Kolacja

1826 przepisy

Deser

1378 przepisy

Zupy i buliony

316 przepisy

Ciasta i desery

1242 przepisy