REKLAMA
:brightness(2):contrast(2):rgb(2,-2,0):sharpen(0.2,0.2,true)/pl/recipe/hv3N3HVQqqrJKM3Wv12O/673a240b34834ef4760bb454031e1d.jpeg)
Meksykańskie kurczę z ryżem
Krok przygotowania 0: Na oleju podsmażamy cebulę. Dodajemy mięso, przyprawy i smażymy. Dodajemy puszkę fasoli, przecier i dusimy na średnim ogniu aż do miękkości. Według potrzeb doprawiamy i podajemy z ryżem. Krok przygotowania 1: Smacznego!😉
REKLAMA
Składniki
porcje
4
- 400 g kurczak
- 1 Puszka meksykańskiego fasoli z kukurydzą
- 1⁄2 kawałek The Onion
- 2 łyżka stołowa przecier pomidorowy
- oliwa z oliwek
- sól i pieprz
- paliwo z czerwonej papryki mielonej
Najnowsze ulotki
REKLAMA
Procedura
25 min.
1. Krok
Na oleju podsmażamy cebulę. Dodajemy mięso, przyprawy i smażymy. Dodajemy puszkę fasoli, przecier i dusimy na umiarkowanym ogniu do miękkości. Doprawiamy według potrzeby i podajemy z ryżem.
2. Krok
Smacznego!😉